Szerződés B kategóriás e-learning tanfolyamra

  FIGYELEM! Aki kedvezméyre jogosító kuponkóddal rendelkezik, az a szerződés elküldését követően, a bankkártyás fizetés előtt tudja azt érvényesíteni!

  Kötelező mezők: (*) csilaggal jelölve - Kérem nagyon pontosan töltse ki a szerződés adatait!

  FELNŐTTKÉPZÉSI SZERZŐDÉS

  Belső nyilvántartási szám:..............

  Amely létrejött a felnőttképzési törvény alapján, a Bal1 Autósiskola (InfoCart-Team Bt. – Cégj.szám: 01 06 789704, Adószám: 25327474-1-41, Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 125, Felnőttképzési tevékenység nyilvántartási száma: B/2021/000972), telefon 36205172068, email petoattila@bal1.hu, mint autósiskola, valamint

  Kérem, hogy az alábbi legördülő menü használatával jelölje ki a választott tanfolyamot! (továbbiakban a kiválasztott tanfolyam válik a szerződés tárgyává)

  Figyelem! A jelenlegi szerződést az elküld gombra kattintás után le is mentheti a "Itt töltheti le PDF szerződését" feliratva kattintva! Javasoljuk, hogy töltse le a dokumentumot! Amennyiben elfelejtené, email címére csatolt PDF fájlként is megkapja szerződését. Az elküldés gomb megnyomását követően egy válasz e-mail üzenetben megkapja a fizetési linket, ahol kiválaszthatja, hogy bankkártyával, vagy átutalással szeretni teljesíteni a tanfolyami díj befizetését.