Tanfolyamaink

Step & Go B kategóriás e-learning elméleti képzés – SPEC!

32000 Ft

Azoknak ajánljuk, akik még nem tudják, hogy 3-4-5-6 hónap múlva hol folytatják az életüket, de a jogosítvány megszerzése már nagyon tervben van. Hogyan működik? Olvasd el a részleteket lent.

Fontos! Ha még nem tetted, olvasd el:

Mindenek előtt meg kell kötnünk a

>> Felnőttképzési Szerződést itt <<

Akkreditált e-learning tananyag: 75 óra, 180 nap

Ez a legolcsóbb tanfolyamunk, itt és most, csak az elméleti képzésre kötsz szerződést. Azoknak ajánljuk, akik még nem tudják, hogy 3-4-5-6 hónap múlva hol folytatják az életüket, de a jogosítvány megszerzése már nagyon tervben van.

Amint sikeresen elvégzed az e-learning tanfolyamot, az elméleti vizsgaidőpontot megkérjük Neked. Mi a Pomáz vagy Budapest, Petzvál utcai helyszínt tudjuk biztosítani. Ne feledkezz el róla, hogy az orvosi alkalmassági igazolásodra szükség van! A sikeres elméleti vizsgát követően kiállítjuk a képzési igazolásodat, amivel az ország bármely autósiskolájával fel tudod venni a kapcsolatot, és folytathatod a tanulmányaidat a gyakorlati vezetéssel.

Mi történik, ha máshol szeretnél elméleti vizsgát tenni? Ezzel sincs gond, a sikeres e-learning elméleti tanfolyam elvégzését követően azonnal kiállítjuk a képzési igazolást, és ennek birtokában mint az előző esetben, az ország bármely pontjának bármely olyan autósiskolájában folytathatod a képzést, tehetsz elméleti vizsgát ahol fogadnak.

Fontos, hogy az e-learnig tanfolyam elvégzését követően szerződéses jogod, hogy kiegészítő szerződést köss velünk, amennyiben úgy döntesz, hogy nálunk szeretnéd a gyakorlati képzéssel folytatni a tanfolyamot. Ennek egy egyszeri díja van, 20 000,- forint, és még így sem lesz drágább, mintha rögtön a teljes folyamatra szerződsz.

Online automatizált szerződéskötés és automatizált számlázás, e-learning tanfolyam hozzáférés 24 órán belül.