AJÁNDÉKUTALVÁNY

Vásárolj a Bal1 Autósiskola ajándékutalványai közül, bármilyen alkalomra! Amire szükségünk lesz, az a Te neved, e-mail címed, telefonszámod, és a megajándékozott pontos neve és születési dátuma! Ezekre az adatokra azért van szükségünk, hogy elkerüljük a visszaéléseket, és valóban csak örömöt ajándékozz, mi meg valóban rugalmasan, biztonságosan tudjuk beiskolázni leendő tanulónkat. A vásárolt utalvány nem visszaváltható, és a vásárlást követő 120 napig váltható be.

Jelenleg két e-learning tanfolyam közül választhatsz. Válassz, és folytasd!

(B kategória e-learning tanfolyam) Ajándékutalvány 44 000,-

(B kategória e-learning tanfolyam + Elsősegély videó tananyag) Ajándékutalvány 52 000,-

Kérlek töltsd ki az alábbi rövid adatlapot pontosan, válaszd ki, hogy melyik elméleti e-learning tanfolyamot választottad, majd kattints a megvásárolom gombra. Ekkor kapsz egy válasz e-mailt, amiben megtalálod a fizetési linket, amit biztonságos adatkapcsolatú bankkártyás fizetéssel kiegyenlíthetsz. Automatikusan megkapod a számlát a vásárlásodról. A vásárlás után letöltheted az ajándékutalványt, amit ki is nyomtathatsz, vagy e-mail formájában továbbíthatsz a megajándékozottnak.

A megajándékozott ezek után a https://bal1.hu/ajandekutalvannyal-beiratkozas/ oldalunkon kitölti a részletes adatlapot (szerződést) elfogadja a kötelezőket: GDPR, Vállalási feltételek, Tájékoztató, és magát a szerződést, amit természetesen rögtön megkap egy válasz e-mailben. Az e-learnig rendszer hozzáférési adatait legkésőbb 24 órán belül, de általában sokkal korábban szintén e-mail formájában kapja meg.

..és hogy te se maradj ajándék nélkül, szeretnénk megajándékozni egy kuponnal:

Fizetéskor írd be a kuponkódot, és vedd igénybe a Bal1 Autósiskola háromezer forint értékű ajándékát!

KUPONKÓD: bal1ajandek3000