MAGAMRÓL

Oktatói végzettségeimet (járművezetési gyakorlat, műszaki ismeretek, közlekedési ismeretek oktatása) az 1990-es évek legelején szereztem. Oktattam, kicsit elragadott az autósport is, és a mentőzés is.

Nagyon hamar rá kellett jönnöm, hogy mást jelent jól vezetni és mást jól közlekedni. Közúton jól jöhetnek bizonyos esetekben a technikai mesterfogások, de az előrelátás, a közlekedési dinamika ismerete és használata, a magabiztos szabályismeret és -alkalmazás az, ami nélkül még az autóversenyzők is hibázhatnak a forgalomban! Célom, hogy a gyakorló oktatási óráink végén, a sikeres forgalmi vizsgát követően tanítványaim feszültségmentesen, sikerélményekkel szálljanak ki a “bal 1”-ből, és készen álljanak az önálló, balesetmentes vezetésre.

Vezetési óráimat Óbuda területén tartom, találkozási helyként az óbudai Praktiker parkolóját használjuk kollégáimmal és tanulóimmal.

LEENDŐ TANULÓIMNAK:

Tisztelt sikeres KRESZ vizsgát tett leendő Tanulóim!

(Mindenek előtt: Jelenleg, 2019.09.05-én úgy látom, hogy előreláthatólag decembertől tudnánk elkezdeni a vezetést)

Oktatói végzettségeimet (járművezetési gyakorlat, műszaki ismeretek, közlekedési ismeretek oktatása) az 1990-es évek legelején szereztem. Oktattam, kicsit elragadott az autósport is, és a mentőzés is.

Tanítványaimmal a III. kerület útjain közlekedünk, találkozási pont az óbudai praktiker: 1034 Bécsi út 136. Természetesen, az előírt 2 x 2 óra országúti vezetést nem felejtve, autóúton, autópályán és országúton is vezetünk.

Kérek szépen minden kedves tanfolyamot végzőt aki szeretne oktatójának választani, hogy keressen valamely elérhetőségemen, hogy megbeszélhessük, előreláthatólag mikor tudjuk kezdeni a vezetést! (jelenleg, 2019.07.10-én úgy látom, hogy előreláthatólag szeptember végétől tudunk indulni)

Fontosnak tartom leírni, hogy a vezetési időpontjaim a következők:

Hétfő – Csütörtök: 6-8, 8-10, 10-12, 16-18, 18-20,
Péntek: 06-08, 08-10, 10-12, 12-14-ig
Szombat: 10-12, 12-14.
Ünnepnapokon pihenek, feltöltődöm.

Látható, hogy hétköznaponként 8-10 órát, hétvégén 4 órát oktatok. Részemről úgy gondolom, hogy tartozom azzal magamnak és tanulóimnak, hogy nem túlhajszoltan, fáradtan, feszülten ülök be a jobb 1-be.
Megpróbálok nem sok tanulót begyűjteni, hogy ha megoldható, heti kétszer is tudjanak jönni, vagy akár háromszor is, ha az egyik időpont a délelőttre esik.

Időpont egyeztetés nálam, a saját időpontfoglalási “booking” rendszeremen keresztül zajlik, így elkerülhetők a félreértések. Minden foglalásról email értesítést küld a rendszer mind a tanulónak, mind nekem. Ezek a foglalások a tanulók által szintén online lemondhatók, áthelyezhetők.