GYAKORLÓVEZETÉS

VEZETÉSI IDŐPONTOK FOGLALHATÓK, MINDEN CSÜTÖRTÖKI NAPRA!

Felmerült már Önben a gondolat, hogy  újra vezetni akarok, újra vezetni szeretnék? Közben ott mocorog az érzés, hogy félek vezetni? Sokakkal előfordul, hogy a régebben megszerzett vezetői engedélyét már egy ideje nem használja. Egyszer mégis eljöhet a pillanat amikor ismét hasznát vehetné a jogosítványának. Huzamosabb idő után megkopnak az emlékek, szertefoszlik a valamikori rutin, magabiztosság. Felelős megoldás, hogy a visszatérés előtt biztonságos körülmények között, szakember segítségét kérik! Gyakorló vezetést biztosítok praktizáló szakoktatóként, oktatópedálos tanulóautómmal! Az autó manuális (kézi) sebességváltós, benzin üzemű.

Az érvényes jogosítvánnyal (vezetői engedéllyel) rendelkezőknek speciális gyakorlási lehetőséget biztosítok, hiszen nekik, ha már felelevenítettük az alapokat, nem a sikeres forgalmi vizsga a cél, hanem közlekedési rutin visszaszerzése.

Ezért értük megyek a megadott címre, sőt ott is fejezzük be a vezetést. Gyakoroljuk az otthonról a munkahelyre és visszajutást, a leparkolást. Nem vagyunk a tanulóvezetők útvonalaihoz kötve. Ez természetesen nagyobb megtett távolságokat is jelent, intenzívebb programot.

Annak érdekében, hogy a célt elérjük, egyszerre 2 óra vezetését ajánlom. Ebben az esetben, a tanulóvezetőktől eltérően, ez alkalmanként 120 levezetett percet jelent.

A gyakorlóvezetés díja 8 000,- Ft/ óra, azaz alkalmanként 16 000,- Ft. A díj fizethető alkalmanként készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel is. Ebben az esetben terminálhasználat helyett, az általam kiállított számlát email formájában elküldöm Önnek. A számla megérkezésekor, az abban található linkre kattintva, az Ön telefonjáról, vagy számítógépéről 24 órán belül fizethető az összeg.

>> Vezetési időpontokat foglalhat online formában itt <<!